VOS - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

VOS

Gent

What? Als een vos in de nacht verovert dit totaalconcept de Gentse horecascène. Na reeds de nodige pluimen te hebben verdiend in de horeca – bij onder andere Vinois en Fou d’O – sloegen de twee koks Matthias Devos en Jakob Everaert de handen in elkaar. Het resultaat? Een koffiebar, restaurant én catering service. Doorheen de drie luiken staan kwalitatieve verse producten gecombineerd met vakkennis en gedrevenheid centraal. In de koffiebar kan je terecht voor slow coffees of korte, iets snellere espresso’s. Ook thee lovers worden er met open armen ontvangen. ’s Middags kan je dan weer opteren voor een unieke en lichte lunch. En ’s avonds staat het principe van ‘sharing is caring’ centraal. Kortom: er is voor elk wat wils.

Looks? Via een steegje langs de koffiebar beland je op een gezellig en intiem binnenpleintje. De hangende buitenlampjes zorgen voor een romantische en feeërieke sfeer. Binnenin het restaurant zorgen de open keuken en warme tinten voor een losse en gezellige vibe. De Scandinavisch geïnspireerde elementen gecombineerd met houten tafels, hangende lampen en bronzen toetsen maken het interieur gezellig maar toch stijlvol.

What else? De gerechtjes zijn vrij klein en kan je het beste vergelijken met tapas, van hoog niveau weliswaar. Geen grote honger? Of toch wel? Blijven bijbestellen is helemaal oké. Ideaal voor de eeuwige twijfelaar: eens proeven van dit, dan eens van dat.

Info? Het restaurant is geopend van dinsdag tot zaterdag van 11 u.30 tot 14 u. 30 & van 18 u. 30 tot 21 u. Op maandag enkel ’s avonds. De koffiebar is open van maandag t.e.m. vrijdag van 7 u. 30 tot 18 u. en op zaterdag van 9 u. 30 tot 18 u.

Zwijnaardsesteenweg 6
9000 Gent

» Bekijk op kaart

+32 93 98 81 09 welkom@streetfox.be website

VOS VOS VOS VOS VOS VOS VOS VOS VOS VOS VOS VOS VOS VOS