Vinke - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Vinke

Westouter

What? Vinke is de nieuwste telg van cateringbedrijf ‘Tout à fait Sophie’, het is een restaurant (en evenementenruimte) in het West-Vlaamse Heuvelland waar je culinaire pareltjes met oog voor detail ontdekt. In de keuken staat chef Gilles, hij leerde de kneepjes van het vak bij topchef Gert De Mangeleer van Hertog Jan. Gastvrouw Deborah verwelkomt en begeleidt de gasten met de breedste glimlach.

Looks? Een verouderd pand in het centrum van Westouter bleek de perfecte locatie voor Vinke. De architecten van TOOP deden een grondige renovatie van het gebouw, met onder meer nieuwe, grote glaspartijen die de relaties tussen het restaurant, het ommuurde terras én het dorpsplein versterken. Het interieur is sober maar vol karakter: de toog (en meteen de blikvanger) uit messing verwijst naar oude tapkranen, twee reflecterende zuilen in gebronzeerde spiegel verwelkomen de gasten, een brandende houthaard geeft letterlijk en figuurlijk warmte… Op het plafond ontdek je vilt: ideaal voor de akoestiek. Geel, goud, grijsbruin en zwart staan er centraal, niet toevallig de kleuren van de vink!

What else? Op zondag is er vanaf 14 u. een speciale ‘zondagkaart’. Daarnaast kan je ook voor catering à la carte aankloppen bij Vinke!

Info? Open op dinsdag van 11 u. 30 tot 14 u. 30, woensdag t.e.m. vrijdag van 11 u. 30 tot 14 u. en 18 u. 30 tot 21 u. 30, zaterdag van 11 u. 30 tot 14 u. en 18 u. 30 tot 22 u, zondag van 11 u. 30 tot 21 u. 30. Gesloten op maandag en dinsdagavond.

Poperingestraat 32
8954 Westouter

» Bekijk op kaart

0032 (0)57 37 53 05 info@vinke.be website

Vinke Vinke Vinke Vinke Vinke Vinke Vinke Vinke Vinke