Vascobelo V-Bar Rotterdam - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Vascobelo V-Bar Rotterdam

Rotterdam

What? Na vestigingen in onder andere Amsterdam, Barcelona en Den Haag strijkt het Belgische koffielabel Vascobelo voor het eerst neer in Rotterdam. Bij V-Bar kan je terecht voor brunch, lunch, snacks en natuurlijk koffie. Een bekroonde koffie zelfs, want de ‘Le Roi’ blend werd al meermaals met prijzen overladen.

Looks? V-Bar moet pal in het stadscentrum een rustpunt vormen voor wie in Rotterdam komt winkelen. Bovendien profileert de zaak zich ook als een tweede thuis voor Rotterdammers die hier komen werken, eten of drinken. Het interieur is dan ook bijzonder huiselijk, rustig en gezellig. Opmerkelijk zijn de gevulde boekenkasten tegen de muur, waarmee de bar handig inspeelt op de zogenaamde bib-trend.

What else? België telt het hoogste aantal koffiebranderijen per inwoner. De Haven van Antwerpen stockeert bovendien meer koffie dan eender welke andere haven wereldwijd. Het wordt kortom tijd om België internationaal te profileren als een koffie-land, aldus Vascobelo oprichter Marc De Roeck.

Lijnbaan 37-39
Rotterdam

» Bekijk op kaart

website

Vascobelo V-Bar Rotterdam Vascobelo V-Bar Rotterdam Vascobelo V-Bar Rotterdam Vascobelo V-Bar Rotterdam Vascobelo V-Bar Rotterdam