Vascobelo V-bar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Vascobelo V-bar

Antwerpen

What? Sinds kort vind je de Vascobelo V-bar in het hartje van het historische centrum van Antwerpen. De koffiebar is een ambitieus project van premium koffiemerk Vascobelo. Elk kopje koffie is met respect voor de mens en de natuur gemaakt. Naast koffie kan je er ook terecht voor een kleine en grote kaart, van ontbijt tot diner – denk: tarte tatin, hapjes om te delen, warme schotels, bordjes met charcuterie… Je kan er ook rustig een boek lezen uit één van de boekenkasten, werken met de laptop en genieten van de kunstwerken of jazzy muziek.

Looks? Vascobelo prijkt hoog bovenaan op de gevel van het pand, opvallend maar stijlvol. Dat is ook meteen de rode draad van het interieur. De V-vormige bar domineert de zaak, deze eyecatcher straalt authenticiteit en ‘belgitude’ uit. Lederen zetels en verweerd houten stoelen en tafels geven de bar een warme, ongedwongen sfeer.

What else? Barista workshops en tasting events (ook thuis of op kantoor) zijn voor iedereen toegankelijk. Alle deelnemers maken kennis met de verscheidenheid van koffie en ‘de truuken’ van het koffiezetten. Op vrijdagavond na het werk is er een aperitief event in de bar inclusief traktatie!

Info? Van maandag tot woensdag open van 10 u. tot 18 u. Donderdag van 10 u. tot 22 u. Vrijdag van 10 u. tot 24 u. Zaterdag van 9 u. tot middernacht. Zondag van 9 u. tot 19 u.

 

Suikerrui 32
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32 3 808 41 06 vbar.antwerp@vascobelo.be website Facebook

Vascobelo V-bar Vascobelo V-bar Vascobelo V-bar Vascobelo V-bar Vascobelo V-bar Vascobelo V-bar Vascobelo V-bar Vascobelo V-bar