Under The Palm Trees - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Under The Palm Trees

Antwerpen

What? L’épicerie du Cirque in een nieuw jasje gestoken. Het populaire restaurant verhuist naar de kelders van het jongere broertje Bar Palmier. Elke week sieren nieuwe gerechten het menu waarbij chef Dennis Broeckx resoluut de kaart trekt van regionale en seizoensgebonden producten. Het viergangenmenu stel je zelf samen met keuze uit 12 verschillende gerechten (vis, vlees, vegetarisch en zoet evenredig aanwezig).

Looks? De voormalige wijnkelder van Bar Palmier behuist nu een trendy restaurant zoals je ze zou vinden in Berlijn of Londen. Volledig witgeschilderd met een lichtgrijze vloer van gewapend beton oogt Under the Palm Trees industrieel en open. De lichte houtmaterialen en de cognac lederen stoelen verwarmen het interieur. Maar de centrale ronde tafel omringd met comfortabele pastelroze zitstoelen steelt pas echt de blikken.

What else? Last van keuzestress? Kies dan voor het #kleinideeke. De chef serveert zeven kleine gerechtjes als wandeling door de kaart.

Info? Woensdag tot zondag van 18u30 tot 21u30. Vrijdag tot zondag ook van 12 uur tot 14 uur. Maandag en dinsdag gesloten.

Volkstraat 13
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32 3 238 05 71 website Facebook Twitter

Under The Palm Trees Under The Palm Trees Under The Palm Trees Under The Palm Trees