Tom Yam - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Tom Yam

Elsene

What? Het Thaïse restaurant Tom Yam is al langer een begrip in Elsene. Nu nemen Bo en Mathieu, samen het ondernemerskoppel dat ook al Walkin’ Thai vlakbij het Flageyplein runt, het roer over en blazen ze Tom Yam nieuw en jonger leven in. Op de (praktische onveranderde) kaart: traditionele en verfijnde Thaïse gerechten uit de vier belangrijkste Thaïse culinaire regio’s. Steeds ter plaatse bereid met verse producten én zonder glutamate monosodium (Aziatische smaakversterker). Bo en Mathieu staan erop hun ingrediënten te kopen met aandacht voor het milieu en duurzaamheid.

Looks? De zaak kreeg een volledig nieuwe inrichting en daarbij meteen een modernere en jongere look. Zwart en blankhout voeren de boventoon. Gouden details en foto’s maken de link naar Bo’s thuisland duidelijk. Het restaurant lijkt een pak ruimer geworden en kreeg er een bargedeelte bij waar je voor of na het eten terecht kan voor een cocktail. Op het terras zit je in een groene omgeving.

What else? Een deel van het restaurant kan afgehuurd worden voor groepen tot 25 personen. Thaïse gerechten online bestellen en zelf ophalen of laten leveren kan ook via de webshop.

Info? Van dinsdag tot vrijdag van 12 u. tot 14 u. en van 19 u. tot 22 u. 30. Zaterdag enkel ’s avonds. Gesloten op zondag en maandag. Leveringen ook op zondag mogelijk.

Bondaalsesteenweg 341
1050 Elsene

» Bekijk op kaart

+32 2 646 64 04 website

Tom Yam Tom Yam Tom Yam Tom Yam Tom Yam Tom Yam Tom Yam