T’île Malines - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

T’île Malines

Mechelen

What? In deze pittoreske pop-upzomerbar op een schiereiland ontsnap je aan de drukte van de stad. T’île Malines ligt dan wel aan de rand van Mechelen maar biedt toch een groene oase van rust. Je kan er terecht voor een filmavond, liveoptredens of een gezellig drankje. Op zondagochtend kan je op het Mechelse eiland zelfs brunchen.

Looks? T’Île Malines ligt midden in het groen en natuurlijk speelt het water er een grote rol: het is letterlijk omringd door de Dijle. Op het schiereiland staan twee beschermde monumenten. De charmante sluiswachterswoning is omgevormd tot café. In het rustieke atelier gooi je de benen los onder een grote discobol. Op zonnige dagen kan je genieten van het strand. De stretchtent zorgt voor de nodige gezelligheid als het eens wat minder weer is. En ’s avonds brengen de vele lichtjes dat tikkeltje extra.

What else? Ben je gecharmeerd door dit idyllische eilandje dat je er ook buiten de zomerperiode heen wil? Geen zorgen: je kan er ook in de lente en herfst terecht, elk tweede weekend van de maand.

Info? Van 28 juni tot en met 17 augustus. Van donderdag tot zaterdag vanaf 17 uur. Op zondag vanaf 12 uur.

Rode Kruisplein 12
2800 Mechelen

» Bekijk op kaart

0486 57 63 80 info@tilemalines.be website Facebook

T’île Malines T’île Malines T’île Malines T’île Malines T’île Malines T’île Malines T’île Malines