The Plant Corner - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

The Plant Corner

Antwerpen

What? Plant lady Sofie Vertongen is de bezielster van The Plant Corner; na haar ondertussen bekende webshop Phyt, ook een fysieke winkel vol groen. Naast de populaire luchtplantjes, tropische planten en een heleboel cacti vind je er ook unieke accessoires van verschillende lokale ontwerpers. Zo ontdek je het Antwerpse Ijkpunt en About Wood met hun houten luchtplanthouders en -hangers, net zoals Het Atelier van Eva V met macramé plantenhangers.

Looks? The Plant Corner werd een gecureerde stadsjungle vol tropische planten en prachtige accessoires, per toeval – maar daarom niet minder passend – gelegen in het Antwerpse Groen Kwartier, op de hoek van de Lamorinièrestraat en de Isabellalei. Zoals je het van een plantenwinkel verwacht, doet het interieur vooral groen aan. Een opvallende diepblauwe muur (gewijd aan bijzondere cactussen) doet dan weer denken aan de Marokkaanse Jardin Majorelle. 

What else? Je vindt er ook enkele Nederlandse producten, waaronder de grappige pot heads van Rachel Sender en de minimalistische keramiek van Studio Joop. Iets verder hiervandaan worden de glas-in-lood terrariums van het Londense Monti  by Monti met de hand gemaakt. In België zijn ze exclusief te koop bij The Plant Corner. Houd ook de Facebook-pagina in de gaten voor nieuws over workshops!

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11 u. tot 18 u. Zaterdag van 10 u. tot 17 u. Zondag en maandag gesloten.

Isabellalei 144
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

hello@theplantcorner.com website

The Plant Corner The Plant Corner The Plant Corner The Plant Corner The Plant Corner