Cantina y Cocteleria The Dirty Rabbit - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Cantina y Cocteleria The Dirty Rabbit

Antwerpen

What? The Dirty Rabbit is niet meer: de cocktailbar onderging een heuse transformatie. Nu kan je er terecht voor ‘Cantina y Coctelera’ The Dirty Rabbit, een Latino-inspired restaurant en cocktailbar. Dankzij chefs met Zuid-Amerikaanse roots verorber je er de meest authentieke gerechten. En de guacamole? Die wordt zelfs vers aan tafel bereid.

Looks? Wandel binnen in de vernieuwde hotspot en je waant je in een ander land. De prachtige, blauwe mozaïekvloer trekt meteen de aandacht. Bakstenen muren en golfplaten zorgen dan weer voor een industrieel zicht. Rood sfeerlicht, een ‘cómo estás bitches’-neonlamp en hot sauce overal geven het geheel een warm en edgy gevoel.

What else? Ook de cocktails van mixologist Yuni Herremans kregen een exotische make-over en zelfs het bier en de wijn komen uit Centraal- en Zuid-Amerika. Op vrijdag en zaterdag kan je er trouwens ook terecht om de beentjes los te gooien.

Info? Woensdag, donderdag en zondag geopend van 17u tot 1u. Vrijdag en zaterdag van 17u tot 3u. Maandag en dinsdag gesloten.

Gentplaats 1
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 248 95 95 dirty@thedirtyrabbit.be website Facebook

Cantina y Cocteleria The Dirty Rabbit Cantina y Cocteleria The Dirty Rabbit Cantina y Cocteleria The Dirty Rabbit Cantina y Cocteleria The Dirty Rabbit