The Bunkers - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

The Bunkers

Knokke-Heist

What? Een B&B omringd door velden, hier en daar een boom en littekens uit het oorlogsverleden van de regio. Geen ‘zicht op zee’ als extraatje hier, wel ‘zicht op bunkers uit WOI en WO II’. Rust en privacy zijn hier heilig, je doet dus alles op je eigen tempo. ’s Morgens is er een stevig ontbijtbuffet, voor de rest kan je zelf koken in de open keuken. Met een sauna, zwembad en een uitzicht om u tegen te zeggen, kan je hier helemaal relaxen. So, sit back, relax and go bunkers!

Looks? Beton voert hier de boventoon, als verwijzing naar de bunkers. Rechte lijnen, ruwe materialen zoals hout en grote raampartijen zorgen voor een strakke vibe middenin het polderlandschap. De kamers zijn sober met hier en daar een verfijnd detail.

What else? De bunkers die nog op het domein staan, worden nog steeds gebruikt. Zij het in een iets andere context: nu bieden ze onderdak aan de kippen, bijen en schapen. Nog een leuk weetje: ondergronds bevinden zich diensttunnels die het woonhuis en de B&B met elkaar verbinden. Zeer bunkerachtig dus.

Info? Kamers beginnen vanaf 200€ per nacht.

Burkeldijk 18
8300 Knokke-Heist

» Bekijk op kaart

+32 (0)476 70 72 73 hello@thebunkers.be website

The Bunkers The Bunkers The Bunkers The Bunkers The Bunkers The Bunkers