That's Toast - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

That’s Toast

Brugge

What? Op zoek naar een stevig ontbijt, maar dan op gelijk welk moment van de dag? Dan zit je bij That’s Toast aan het juiste adres. Het ‘all day breakfast’ concept is in landen als Amerika en Australië al langer bekend, nu wil bezieler Steven het ook op eigen bodem – meer bepaald in Brugge – op de kaart zetten. De hele dag door kan je er dus terecht voor stevige full breakfast plates, een kleinere yoghurt met granola of zoete en hartige toasts. Op het menu vind je onder meer een toast met gerookte zalm en mierikswortelcreme of toast avocado met gepocheerde eitjes. Klassiekers, maar hier en daar ook met een leuke twist. Koffie, slow juices en cocktails maken de kaart compleet.

Looks? In het lichtrijke pand waar eerder lunchbar Grün huisde, vind je nog steeds een Scandinavisch interieur terug. Houten plankenvloer, moderne schoolstoeltjes, leuke hanglampen, zachte kussens en het onvermijdelijke stringrek maken That’s Toast huiselijk en warm. De binnentuin is dan weer ideaal bij zonnig weer.

What else? That’s Toast is trouwens een goede plek om je vrienden uit (iets) verdere contreien mee naar toe te nemen, want het personeel geeft hier ook graag een woordje uitleg in het Engels.

Info? Geopend van ’s ochtends tot in de late namiddag.

Dweersstraat 4
8000 Brugge

» Bekijk op kaart

+32 50 68 82 27

That’s Toast That’s Toast That’s Toast That’s Toast