Texas Coffee - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Texas Coffee

Antwerpen

What? 7/7 genieten van steengoede koffie en een uitgebreid ontbijt, doe je voortaan in Texas Coffee. De koffiebar brengt enkele klassieke Amerikaanse ontbijtgewoonten (lees: je kan je volledig laten gaan) naar Antwerpen. Zo staan er blueberry pancakes, BLT, pancakes met bacon en peanutbutter jelly sandwiches op het menu. Voor de die hard sporters serveert Texas Coffee scrambled eggs met daarin één eigeel en drie eiwitten – stevig. Ook ’s werelds strafste koffie proef je voortaan in Antwerpen. Texas Coffee serveert nl. Death Wish Coffee (die bevat bijna 728 milligram cafeïne) en Biohazard, een nog straffere variant (bijna 928 mg cafeïne per tas). Ter vergelijking: een gewone kop koffie bevat tussen 80 en 150 milligram cafeïne. Genoeg energie voor de rest van de dag gegarandeerd dus! 

Looks? Het interieur van Texas Coffee verandert om de zes weken volledig van interieur. De samenwerking met interieurwinkel Rodendijk 18 staat wel centraal en resulteert telkens in een gezellige, huiselijke sfeer.

What else? Naast de sterkste koffie, staan er nog andere bijzonderheden op het menu: Kopi Luwak, een koffie met een bijzonder productieproces … De luwak, een civetkatachtig dier, eet de beste koffiebessen waarvan het dier enkel het vruchtvlees verteert, de koffieboon blijft dus intact. De bonen in de uitwerpselen worden verzameld, grondig gewassen en vervolgens licht geroosterd. Daarnaast kan je er ook terecht voor het Thaise equivalent: Black Ivory Coffee. Hetzelfde productieproces, maar dan met olifanten.

Info? Geopend van maandag tot vrijdag van 6 u. 30 tot 18 u. Keuken vanaf 8 u.30. Zaterdag en zondag van 9 u. tot 18 u.

 

 

Foto’s: © Irmy Coeckelbergs en Jamie Neirynck

 

Volkstraat 63
2000 Antwerpen

0477 93 11 75 website Facebook

Texas Coffee Texas Coffee Texas Coffee Texas Coffee Texas Coffee Texas Coffee Texas Coffee Texas Coffee