Taxi's - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Taxi’s

Gent

What? Taxi’s staat garant voor verfijnde, pure gastronomie. Bioteelt, verse ingrediënten en kruiden staan centraal en worden gepresenteerd op een creatieve manier. Dankzij het gebruik van een Japanse grill en een mibrasa (houtskooloven) worden zelfs de fijnste fijnproevers hier verrast vanaf de eerste hap!

Looks? De naam geeft het al weg: Taxi’s is gevestigd op het gelijkvloers van een voormalige taxigarage, wat het restaurant meteen een karaktervolle uitstraling bezorgt. Denk betonnen vloeren en en ruwe, hoge muren met vervaagde verf. Witmarmeren tafels en fluwelen banken en stoelen zorgen dan weer voor een luxueuze vibe. De vloer wordt gesierd door Perzische tapijten, maar de echte eyecatcher bevindt zich boven je hoofd: een prachtige plafondschildering, engelen en bladgoud inclusief. En zo waan je je, in een voormalige garage, even in een imposante kerk.

What else? Ondernemer Geert de Paepe en chef Gilles Bogaert konden niet kiezen wat ze liever wouden beginnen: pure gastronomie of grill house. Dus deden ze het maar allebei! Waar Taxi’s het eerste brengt op de benedenverdieping, pronkt meatlovers paradise ‘Upper’ op de bovenverdieping.

Info? Open van dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 12u tot 14u en tussen 19u en 21u. Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.

Zuidstationstraat 35
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 278 90 44 info@taxisrestaurant.be website Facebook

Taxi’s Taxi’s Taxi’s Taxi’s