Tarmak - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Tarmak

Sint-Niklaas

What? Coole schoenen zijn bij Tarmak een understatement. Je vindt er sneakers, pumps of skate shoes in alle maten en kleuren. Naast schoenen kan je er trouwens ook terecht voor leuke t-shirts en truitjes, rugzakken, handtassen en skate- en longboards. Dé hotspot voor de modegevoelige trendsetter die mee wil zijn met wat aan de voeten wereldwijd gebeurt in een hedendaags winkelconcept.

Looks? In 2013 friste de shop zijn interieur volledig op. Pinkeye Crossover Designstudio zorgde voor een moderne toets aan binnen-en buitenkant met veel hout. Tarmak is allesbehalve een doorsnee schoenenwinkel. Aan de muur hangen bloempotten ondersteboven en de sneakers staan op schommels. De graffitispuitbussen, juwelen en designerspullen ontdek je onder ouderwetse stolpen in een antieke kast.

What else? Tarmak noemt zichzelf een ‘urban culture concept store’, er komen dan ook geregeld dj’s, muzikanten en artiesten over de vloer voor optredens of workshops. In de winkel staat een werktafel waaraan klanten zich creatief kunnen uitleven om hun skateboard of longboard te bewerken.

Info? Van maandag tem zaterdag van 10 tot 18 u.

Stationsstraat 86
9100 Sint-Niklaas

» Bekijk op kaart

03 780 79 45 info@tarmakstore.com website

Tarmak newplacestobe Tarmak Tarmak Tarmak Tarmak