Take-Away Gent - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

Take-Away Gent

In uw eigen kot kan je ook lekker eten. En dat kan zelfs zonder de Colruyt te plunderen. Op deze plekken in Gent kan je de komende weken alvast terecht voor een heerlijke maaltijd. Steun de lokale horeca vanop afstand en met proper gewassen handjes.

Madame Bakster

Gent

  1. Madam Bakster

Deze plantaardige koffieshop begon ooit als online shop en gaat de komende weken opnieuw die toer op. Hier bestel je niet alleen geweldig mooie (en lekkere) taarten maar ook granola, popcorns en muffins. Speciaal voor deze ietwat bijzondere gelegenheid biedt Madam Bakster bovendien ‘afternoon tea in a box’ en ‘brunch in a box’ aan. “Ook in quarantaine staan we garant voor een gezellig moment’ zo klinkt het.

Bestellen via www.madambakster.be

Meer info

Kin Khao

Gent

  1. Kin Khao

Kin Khao betekent letterlijk ‘laten we eten’ en dat maakt dit gezellige Thaise restaurant in hartje Gent ook waar in crisistijden. Nog tot 3 april geeft Kin Khao tien percent korting op al haar afhaalprijzen. Wie tussen de eigen Vlaamse kost door wil genieten van een papaya salade of een groene curry met kip, kan hier terecht.

Afhaalmenu op www.kinkhao.be

Meer info

Oats Day Long

Gent

  1. Oats Day Long

Liefhebbers van het betere havermoutwerk kunnen via Takeaway en Deliveroo terecht bij Oats Day Long. Hier gaan niet alleen zoete haver bowls de keuken uit, maar ook açai bowls, pancakes en hartige gerechten met glutenvrije bio haver.

Take Oat menu op www.oatsdaylong.be

Meer info

Heritage

Gent

  1. Heritage

Topgastronomie met seizoenproducten, het kan ook in jouw eigenste keuken. Bestel bij Heritage in hartje Gent een culinair twee- of driegangenmenu en de volgende dag wordt het gratis bij je thuis afgeleverd (op voorwaarde dat je in Gent woont uiteraard).

Bestellen kan telefonisch op 09/278.10.00 of via mail naar info@heritage.gent

Meer info

Table Stories

Gent

  1. Table Stories

Je zal maar een verjaardag, een jubileum of een verloving vieren in deze weinig evidente weken. Table Stories to the rescue! Kimberley stelt feestelijke pakketten samen voor wie – in zeer beperkte kring uiteraard – toch dat feestelijke gevoel in huis wil halen. Heerlijk eten op een mooi servies, verpakt in houten kratjes.

Bestellen via www.table-stories.be

Meer info