Take-Away Antwerpen - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

Take-Away Antwerpen

In uw eigen kot kan je ook lekker eten. En dat kan zelfs zonder de Colruyt te plunderen. Op deze plekken in Antwerpen kan je de komende weken alvast terecht voor een heerlijke maaltijd. Steun de lokale horeca vanop afstand en met proper gewassen handjes.

Lewis

Antwerpen

Eten afhalen hoeft geen synoniem te zijn voor halfwarme pizza’s of met saus doordrenkte pitabroodjes. Bij Lewis kan je terecht voor topgastronomie in de vorm van een rundtartaar bijvoorbeeld, een gegrilde tarbot met citroengras en tarbotsaus en als afsluiter een tompussy met bananencrème en caramel. Leuke bijkomstigheid: wie voor meer dan 50 euro bestelt krijgt een Lewis draagtas cadeau.

Bestellen via info@lewis-antwerp.be of 0495/21.36.95

Meer info

Murni

Antwerpen

De lege rekken chips in de supermarkten doen vermoeden dat gezond eten niet echt een topprioriteit is op dit moment. Dat zou het nochtans wel moeten zijn. Voor verse, gezonde en vaak veggie of vegan kost kan je terecht bij Murni Wilrijk & Zuid. Bestellen voor take-away kan voor beide vestigingen telefonisch. Delivery verloopt via takeaway.com. De Murni restaurants behoren tot de Antwerpse horeca-groep Shrimp Tempura. Ook hun andere restaurants Danieli Il Divino, Umami en Matterhorn Süd organiseren take-away.

Murni Wilrijk: 03/246.60.66, Murni Zuid: 03/246.60.67

Meer info

Midori

Antwerpen

Geen beter moment voor powerfood! En laat dat nu de specialiteit zijn van Midori. Van verse soep over een power bowl met kokos-kip tot Libanees brood met hummus: bestellen kan online en de pick-up gebeurt aanrakings-vrij, de bestellingen staan op een rek uitgestald vlakbij de ingang.

Bestellen via www.midori.eu/antwerp

Meer info

Standard

Antwerpen

Een lockdown is geen excuus voor vettige en ongezonde brol. Althans, toch niet elke dag. Gezonde pizza’s bestel je bij Standard op de PAKT site. Het zuurdesem-deeg zorgt voor een lichtere vertering en de toppings bestaan uit groenten en kruiden die op de omliggende daken van de PAKT site worden gekweekt. Tijdens deze moeilijke periode geeft Standard 10% extra korting op alle take-out.

Bestellen via www.standardpizza.be of via Deliveroo en UberEats

Meer info

Pici

Antwerpen

Een belangrijke tip voor wie Italiaans bestelt bij Pici in Borgerhout: ga voor de Pici cacio e pepe, het signatuurgerecht van deze topzaak. Pici is een pastavorm die je nog het best kan omschrijven als dik uitgevallen spaghetti, en die komt het best tot zijn recht met wat pecorino en zwarte peper. Meer moet dat écht niet zijn.

Bestellen via www.pastapici.be of via Deliveroo

Meer info