Table Stories - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Table Stories

Gent

What? Bij Table Stories ontdek je de totaalbeleving rond gezellig tafelen. Je kan er terecht voor apéro, brunch en lunch, maar even goed voor een van-a-tot-z-verzorgde private party. Het menu is eenvoudig en beperkt, maar de ingrediënten van goede kwaliteit. Onder meer gelakt buikspek met tomaat en avocado, gerookte makreel met dragon en een kruidensoep of een venkelsalade met tuinboon en pinda vormen de lunchkaart. Kimberley Geldof is bezielster en gastvrouw van dienst: de jonge Gentse doet er alles aan om mensen samen te laten genieten, delen en beleven, en dat bij Table Stories zelf, rond jouw eigen tafel, in het park met de voetjes in het gras of zelfs op een geheime locatie (met behulp van mooie apero-dozen).

Looks? Kimberley is zelf interieurvormgever dus de look and feel van Table Stories nam ze volledig zelf onder handen. Het resultaat? Een Pinterest-perfect symbiose tussen eten, keramiek, bloemen en meubels. Invallend zonlicht maakt de ruimtes vol hout en wittinten nog net iets lichter en warmer, plantjes en een leuk menubord zorgen voor de speelse toets. Een kader dat erg persoonlijk aanvoelt, net zoals thuis. Bij goed weer kan je terecht op het terras.

What else? Elke donderdag en vrijdag ben je welkom voor een lekker drankje, lunch of aperitief. Op zondag is er ontbijt of uitgebreide brunch. In de namiddag kan je komen aperitieven of je laten verleiden door de zoete zondes. Binnenkort zal er ook een mini-winkeltje zijn van ambachtelijke keramiek.

Info? Geopend voor lunch van woensdag t.e.m. vrijdag van 12 u. tot 14 u. Zondagse brunch tussen 10 u. en 14 u. Groepen op andere uren mogelijk en na reservatie.

Land van Waaslaan 78
9000 Gent

» Bekijk op kaart

website

Table Stories Table Stories Table Stories Table Stories Table Stories