Cake Under My Pillow - Taart van mijn Tante - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Cake Under My Pillow – Taart van mijn Tante

Amsterdam

What? Taarten smullen en overnachten in wat een buitenverblijf van Pippi Langkous zou kunnen zijn. 

Looks? Het interieur is Über Kitsch! De uitgestalde taarten zijn versierd met Barbies, smarties, autootjes, bloemen, vlinders, damborden etc. Geen stoel of tafel is gelijk. Achteraan de zaak heb je een gezellig hoekje met sofa, schemerlamp en luie stoelen, net zoals bij oma maar dan ook weer niet.

What else? De taart van m’n tante ligt in De Pijp, een kleurrijke en gemoedelijke Amsterdamse buurt op wandelafstand van het Rijksmuseum. Bovendien bevindt er zich op de tweede verdieping de B&B Cake Under My Pillow.

Info? Iedere dag open van 10 tot 18 u. – Overnachten kan vanaf € 110 per nacht.

 

Ferdinand Bolstraat 10
1072 Amsterdam

» Bekijk op kaart

31-(0)20-751 0936 info@cakeundermypillow.com website Facebook

Taarten van mijn Tante - newplacestobe Cake Under My Pillow – Taart van mijn Tante Cake Under My Pillow – Taart van mijn Tante Cake Under My Pillow – Taart van mijn Tante Cake Under My Pillow – Taart van mijn Tante