Sunset Ashram - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Sunset Ashram

Ibiza

What? In restaurant en beachbar Sunset Ashram proef je voornamelijk de Mediterrane keuken in de vorm van bar bites, tapas of een lichte lunch, maar evengoed kom je hier uitgebreid dineren en blijf je hangen tot de nacht valt. Op de kaart vind je onder meer eerder klassieke salades en burgers, Aziatisch getinte curry’s én uiteraard de typische, verse Mediterrane visgerechten. ‘Possibly the best sunset of Ibiza’ wordt er in één adem bij verteld als de naam Sunset Ashram valt – en het moet gezegd: hier kom je effectief genieten van een prachtig zicht op zee zodra de avond valt en de zon stilaan de horizon induikt. Er hangt een soort gelukzalige hippiesfeer rond deze plek die je terugvoert naar het Ibiza van weleer.

Looks? Sunset Ashram bevindt zich bij de baai Cala Comte, aan de Zuid-West kust van het eiland. Bovenop een ruwe rots torent de plek boven het strand uit. Geen design, wel houten stoeltjes en een overvloed aan gezellige verlichting die de avond en nacht een tikkeltje magischer maken.

What else? Zodra de avond valt, zorgt een DJ voor de gepaste sunset tunes. Tijdens het hoogseizoen kan het hier al eens druk worden; wie de zonsondergang liever alleen gade slaat, kan gerust een drankje bestellen en wat verderop gaan zitten.

Info? Dagelijks geopend van 10 u. tot 24 u.

Cala Conta, S/N 07829 , Sant Agustí Des Vedra
Ibiza

» Bekijk op kaart

+34 661 347 222 website

Sunset Ashram Sunset Ashram Sunset Ashram Sunset Ashram