STROOM - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

STROOM

Rotterdam

What? STROOM is een multifunctionele hotspot: een urban boutique designhotel, een hippe koffiebar én een trendy restaurant in een voormalige elektriciteitscentrale. Je kunt er op elk moment van de dag terecht om te vergaderen, slapen, werken, relaxen of om te genieten van een koffie, lunch of een klassiek brasseriegerecht. Geen culinair gegoochel, wel stoere urban food. Maar er is meer: denk maar aan een bakkerij met artisanaal brood of een marktje met gezonde producten van boeren uit de omgeving.

Looks? De 21 studio’s zijn elk op bijzondere – en zeg gerust luxueuze – wijze vormgegeven. In het restaurant springen vooral de grote open keuken en lange gemeenschappelijke tafel in het oog. Ook voor grotere groepen is een plaats, ideaal voor een weekend weg onder vrienden of als teambuilding. Op het gestroomlijnde dakterras blijf je gemakkelijk enkele uren plakken.

What else? STROOM heeft ook een eigen shop waar je Rotterdamse producten en badproducten van Rituals kunt kopen. Maasstroompjes (koekjes), Rotterdamse Confituur, macarons of zeemansboter, … Ook zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.

Info? Dagelijks geopend van 17 u. tot 21 u.

Lloydstraat 1
3024 EA Rotterdam

» Bekijk op kaart

+31 10 221 4060 info@stroomrotterdam.nl website Facebook

STROOM STROOM STROOM STROOM STROOM STROOM STROOM