St. Vincents - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

St. Vincents

Antwerpen

What? Conceptstore: in 2015 sloop dit magische woord traag maar gestaag ons vocabularium binnen. En ook dit jaar groeien ze als paddenstoelen uit de grond in zo goed als elke metropool. De ingrediënten van dit succesrecept? Alles wat het hart van foodies, fashionista’s, designaddicts of hipsters tout court belieft. In St. Vincents vind je kledij, vintage meubels, kunst, design en literatuur. Alles wat je ziet, is er trouwens te koop. Maar ook voor enkel een (speciality) coffee of thee zit je aan het juiste adres. Doe alsof je thuis bent, want dat is net de bedoeling: alles in het juiste perspectief zien en zo op een fijne manier de design-items ontdekken in hun huiselijke context.

Looks? St. Vincents huist in een gigantisch pand (maar liefst 450m2!) met een rijke geschiedenis, het gebouw deed vroeger namelijk dienst al drukkerij. De ruwe kantjes bleven bewaard en zijn een bijzondere toevoeging aan het rustgevend geheel.

What else? Oprichters en creatief duo Henri & Geraldine – in een vorig leven een econoom en een juriste – houden het daar niet bij: ook enkele pop-ups krijgen de unieke kans om zich te settelen in St. Vincents.

Info? Geopend van woensdag t.e.m. zondag van 11 u. tot 18 u. 30.

Kleine Markt 13
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32 (0) 492 314 159 website

St. Vincents St. Vincents St. Vincents St. Vincents St. Vincents