Souvenir - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Souvenir

Gent

What? Een comeback kid, maar dan op een nieuwe locatie. Door ingrijpend wegenwerken verliet Souvenir Ieper om op te duiken in Gent, in het pand waar vroeger De Vitrine zat. Een ideaal moment ook om het concept te vernieuwen. De pure keukenstijl met lokale, seizoensgebonden producten blijft, de menuformules gingen op de schop. Naast een vast menu kan je nu ook à la carte of een menu carte blanche bestellen. Bij dit laatste bereidt de chef volgens zijn inspiratie een degustatiemenu met hapjes, kleine en grote gerechten.

Looks? Eenvoudig, rustig en minimalistisch. De zwarte tafels, stoelen in leer en de geometrische patronen op de wand zijn perfect met elkaar in balans en zorgen voor een strakke, Scandinavische look and feel. De roze tinten geven het geheel een zwoele toets. Herkenbaar voor zij die Souvenir al kennen van hun tijd in Ieper, maar toch anders. Overweeg zeker ook een plekje aan de knappe marmeren bar.

What else? Bij Souvenir zijn er drie ‘rooms’. In de dining room reserveer je een tafel, aan the bar is er plaats voor de late beslissers en de private room boek je voor exclusieve meetings, brainstorms of events inclusief luxueuze lunch en diner.

Info? Gesloten in het weekend. Diner iedere weekavond, lunchen kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Brabantdam 134
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 335 60 73 eat@souvenir.gent website

Souvenir Souvenir Souvenir