Smaak - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Smaak

Mechelen

What? Je hoeft je leven niet helemaal om te gooien om aandacht te hebben voor de natuur of voor de afkomst van een product, is de boodschap die Smaak brengt. En dat duurzaamheid ook hip kan zijn zonder geitenwollensokken. Het centrale thema van deze shop is de duurzame keuken. Naast voeding wordt er ook design en keukengerei verkocht. Denk mooie, lekkere, handige en eerlijke producten. Het verhaal achter ieder product wordt steeds mee tentoongesteld en na aankoop krijg je het ook nog eens – samen met je rekening – in je mailbox. In het ‘proefhoekje’ ontdek je op je gemak en for free nieuwe smaken en producten.

Looks? Smaak huist in het Prinsenhof, een prachtig geklasseerde pand uit 1736 in hartje Mechelen. De Scandinavische look is het resultaat van een samenwerking met het Deense interieurbedrijf Bolia dat ook aandacht heeft voor sociale en duurzame aspecten binnen hun werking. Smaak is ook dealer van het merk: alles wat je ziet, is te koop en iedereen kan ook rechtstreeks artikelen van Bolia in de winkel bestellen. De toog en rekken zijn van de hand van het jonge Tsjechische ontwerpersduo Master & Master.

What else? In het knusse zaaltje boven de zaak zijn er ‘s avonds of op zaterdagnamiddag regelmatig degustaties en workshops. Op termijn zal deze plek overdag als co working space fungeren.

Info? Open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 u. tot 18 u. Betalen kan enkel met de bankkaart.

Guldenstraat 21
2800 Mechelen

» Bekijk op kaart

015 65 75 35 info@smaakmechelen.be website Facebook

Smaak Smaak Smaak Smaak Smaak