Sips - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Sips

Antwerpen

What? Master shaker Manuel Wouters kent ruim 3.000 cocktailrecepten uit het hoofd. Hoog tijd om uitgebreid zijn kennis te testen in zijn stijlvolle cocktailbar. Manuel Wouters zocht zijn opleiding cocktails maken op zee. Aan boord van de Queen Elizabeth II leerde hij de kneepjes van het vak. Na twaalf jaar ruilt hij zee voor wal en meert hij aan in Antwerpen. Sips is er sinds 2000 dé referentie voor een lekkere cocktail. Old school kwaliteit zonder gegooi met flessen. Ook als whisky taster bent u hier aan het juiste adres, met meer dan honderd voorradige whisky’s, waaronder enkele echte collector’s items.

Looks? Dat eigenaar Manuel zijn opleiding heeft gevolgd op zee, is duidelijk te merken aan de inrichting van de zaak. Ze lijkt geïnspireerd op de binnenhut van een chique cruiseschip. De belangrijkste blikvanger van Sips is de spiegelwand achter de bar die vol staat met drankflessen.

What else? De eerste bladzijde van de menukaart zorgt voor een grappige noot. Daarop staan namelijk 16 huisregels die gaan van ‘maak geen oogcontact met de barman als je niets wilt bestellen’ tot ‘niet rondlopen met de meubels’.

Info? Maandag tot zaterdag open van 17 u. tot 1 u.
Zondag open van 15 u. tot 23 u.

 

Gillisplaats 8
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 257 39 59 info@sips-cocktails.com website

Sips - newplacestobe Sips Sips