Simply Emily - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Simply Emily

Antwerpen

What? Simply Emily is een no-nonsense soep- en quichebar. De naam staat voor gewoon Emily en het feit dat ze, als zaakvoerster, alles alleen doet van A tot Z. Ook het concept sluit daar bij aan: kwalitatieve producten worden gebruikt om eenvoudige gerechten te bereiden. Na een studie criminologie en een carrière in de sociale sector, ging Emily haar droom en passie achterna: koken en met een big smile de klanten ontvangen. Naast de dagelijkse tomatensoep met balletjes, kan je er ook nog drie andere verse soepen proeven (waaronder een stevige maaltijdsoep) en dito aantal verschillende quiches. Vegetariërs vallen niet uit de boot: er is steevast een alternatief voor bijvoorbeeld de quiche met prei en spek. Tijdens de zomermaanden kan je ook een originele wrap proberen.

Looks? Ook het interieur nam Emily voor eigen rekening: van het bedenken van het interieur en schilderen van de muren tot de inrichting en de decoratie. De plek is klein en charmant, de frisse kleurtjes en hoge ramen doen Simply Emily ruimer lijken. Er is een tussenverdieping waar je je comfy kan nestelen en even weg kan glippen van de stadsdrukte. Tijdens de zomer of de zeldzame winterzon kan je je ook op het terrasje vooraan nestelen.

What else? Grote honger? Dan kan je ook voor een menu kiezen: een dampende kop soep met quiche en fris slaatje of toch liever de quiche met de perfecte afsluiter: een huisgemaakt dessert! Ook take-out is mogelijk!

Info? Open van dinsdag tot vrijdag van 11 u. 30 tot 16 u, zaterdag tot 16 u. 30.

H. Conscienceplein 11
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 707 21 55 info@simplyemily.be website Facebook

Simply Emily Simply Emily Simply Emily Simply Emily Simply Emily Simply Emily Simply Emily Simply Emily Simply Emily