Simon Says Bed & Breakfast - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Simon Says Bed & Breakfast

Gent

What? Vlakbij het authentieke Patershol is de B&B van koffiebar Simon Says een goede uitvalsbasis om de ‘nieuwe’ stad te ontdekken. Simon Says is een koffiebar zoals we het graag hebben: persoonlijk, alternatief en kwaliteitsvol (zie ook bars in Gent). De B&B die Simon boven zijn hoekcafé openhoudt zijn dan ook stijvol te noemen: designbadkamer in combinatie met een warm en elegant interieur maakt dit één van de leukste B&B in de stad. Bijna elke internationale DJ die in clubs in Gent achter de draaitafel staat komt hier een nachtje pitten. ’s Ochtends – of ’s middags indien gewenst – wacht een lekker ontbijt met brood en croissants en een koffie van de authentiek Faema E61. Wat wil een mens nog meer?

Looks? Simon – een Londenaar die al jaren in Gent woont – legt zijn gasten in de watten in twee stijlvol ingerichte kamers.

What else? ‘s Ochtends kan je proeven van Hoorens koffie van kunstenaar Panamarenko himself.

Info? De koffiebar is open van dinsdag tot vrijdag van 9 tot 18 u. Zaterdag en zondag open van 10 tot 6 u. Gesloten op maandag (behalve de B&B). Een kamer huur je vanaf 110 euro per nacht voor 2 personen (ontbijt inbegrepen).

 

Foto’s
©andydedecker
©simonsaysghent

Sluizeken 8
9000 Gent

» Bekijk op kaart

+32 (0)9 233 03 43 info@simon-says.be website Facebook Twitter

simon says newplacestobe Simon Says Bed & Breakfast Simon Says Bed & Breakfast Simon Says Bed & Breakfast Simon Says Bed & Breakfast Simon Says Bed & Breakfast