Silo's - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Silo’s

Boortmeerbeek

What? Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer, twee horeca-iconen, slaan de handen in elkaar voor een nieuw concept. Samen met hun vrouwen openden ze Silo’s, een restaurant in de voormalige mouterij van Boortmeerbeek. In hun zaak willen ze topkwaliteit combineren met de gezelligheid van een goede brasserie.

Looks? Het pand waarin Silo’s zich bevindt imponeert zowel met de buitenkant als met het interieur. De oude mouterij, met veel beton en glas, kreeg van architect Will Erens een gezellige inrichting die geen afbreuk doet aan het rijke verleden van het gebouw. Erens heeft duidelijk goed nagedacht over de sfeerverlichting en akoestiek.

What else? De uitbaters willen Silo’s stijlvol houden, maar vooral ook heel toegankelijk. Bij hen hoef je je dan ook geen zorgen te maken om een gepeperde rekening achteraf. De dagschotel ’s middags bieden ze al aan voor 14 euro, een volledig menu ’s avonds proef je vanaf 25 euro. Bovendien kan je er proeven van de 18 rode en evenveel witte wijnen per glas.

Info? Open van maandag tot vrijdag van 12u – 14u en 18u – 22u.
Zaterdag open van 18u – 22u.

Leuvensesteenweg 350
3190 Boortmeerbeek

» Bekijk op kaart

+32 (0)15 51 11 11 info@silos.be website Facebook

Silo's newplacestobe Silo’s Silo’s Silo’s Silo’s Silo’s Silo’s