Sébastien - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Sébastien

Antwerpen

What? Bij Sébastien kan je terecht voor broodjes, salades, wraps, smoothies of gewoon een kop koffie. Één ding staat vast: je eet en drinkt er gezond. Klassieke belegde broodjes krijgen een creatieve twist (een smoske met truffelmayonnaise) en ook het iets ‘gewaagdere’ aanbod is ruim: carpaccio met pesto en parmezaan of focaccia met hummus en mozzarella. Sébastien staat ook bekend om hun gerechtjes met superfood, denk gojibessen, biologisch hennepzaad, spirulina, cranberries…

Looks? Sébastien is Scandinavisch chic. Het steigerhout legt de nadruk op genieten en rust, afgewerkt met kussentjes, vazen en kaarsen in lichte pastelkleuren. Zitten doe je op de lange zitbank met krukjes of bij de toog aan het raam (mét zicht op de kathedraal van Antwerpen). Wie graag rechtstaand geniet van het ruime koffie-aanbod, doet dat gewoon aan de middentoog.

What else? Er is een open frigo systeem, alles waar je zin in hebt, neem je dus gewoon zelf. Lange wachtrijen worden vermeden en tóch is alles dagvers en huisbereid.

Info? Open van maandag tot zaterdag van 7 u 30 tot 18 u 30.

Eiermarkt 46
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 231 32 90 website Facebook

Sébastien Sébastien Sébastien Sébastien Sébastien