Sanseveria Bagelsalon - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Sanseveria Bagelsalon

Oostende

What? Dat de Amerikaanse bagels al langer hun succes kennen in Belgenland, bewijst de opkomst van bagelbars. Sanseveria Bagelsalon opende al in 2014 een eerste zaak in Brugge, wegens groot succes werd nu een tweede geopend in badstad Oostende. Het concept bleef onveranderd: kraakverse, échte bagels gevuld met de lekkerste ingrediënten in een gezellige huiskamersfeer. Bagels Lucy (zalm, geitenkaas, dille), Hollie (gebakken spek, spiegelei), Ron (gebakken kip, avocado, tomaat) en Amelia (gebakken witte worst, appelmoes en gefrituurde ui) zijn slechts een greep uit het aanbod.

Looks? Sanseveria Bagelsalon is een kleine en knusse zaak met een inrichting die doet denken aan de schatten in het huis van je grootouders. Vintage, maar dan wel in een hippe look. Zachte, stoffen banken nodigen uit tot lang blijven tafelen. Blank hout, prachtig servies en de mooiste boeketten maken het totaalplaatje dan weer very Instagrammable. 

What else? Naast bagels vind je ook nog huisgemaakte limonades, salades, een uitgebreid ontbijt en taart op de kaart. Take-away is ook mogelijk.

Info? Geopend van maandag tot zaterdag van 9 u. tot 17 u. Zondag van 10 u. tot 15 u. Dinsdag gesloten.

Wittenonnenstraat 36
8400 Oostende

» Bekijk op kaart

059 41 17 40 website

Sanseveria Bagelsalon Sanseveria Bagelsalon Sanseveria Bagelsalon Sanseveria Bagelsalon Sanseveria Bagelsalon Sanseveria Bagelsalon Sanseveria Bagelsalon