SAN - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

SAN

Brussel

What? Kom en lepel. Veel meer dan dat krijg je bij de Aziatische bistro San niet voorgeschoteld. Inclusief inhoud uiteraard. En over die inhoud valt wel wat te zeggen: elk komgerecht is geïnspireerd op een plek die de chef van dienst bezocht. Zo vind je in kom ‘Oostende’ garnalen, tomaten en basilicum terug, in ‘Malaga’ inktvis en spicy piquillos en in ‘Milano’ proef je onder meer osso buco, risoni en gremolata. Over de chef zelf valt ook wat te zeggen: Sang-Hoon Degeimbre is van Koreaanse afkomst én net verkozen tot Chef van het Jaar door GaultMillau. Zijn bijnaam is le magicien, in SAN ontdek je snel waarom.

Looks? Sang-Hoon houdt van pastel. Het volledige interieur is met zachte tinten ingericht en voelt voor het grootste deel ook zacht aan. Licht houten tafels vullen het geheel. Aan de eettoog beneden kan je van dichtbij meevolgen wat er zich in de open keuken afspeelt.

What else? Sang is niet enkel topchef, maar ook nog eens gepassioneerd door wijnen. Bij elk gerecht wordt dan ook het perfect passende glas (of ineens de hele fles) aangeraden.

Info? Geopend op dinsdag van 12 u. tot 14 u. 30 en van 19 u. tot 22 u. 30. Van woensdag t.e.m. zaterdag van 12 u. tot 14 u. en van 19 u. tot 22 u. 30.

Rue de Flandre 19
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

02 318 19 19 info@sanbxl.be website

SAN SAN SAN SAN