Rosch - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Rosch

Hasselt

What? Rosch is het à la carte restaurant van Glenn ROSs en Nicole SCHellekens. De menukaart is geïnspireerd op klassieke gerechten maar beperkt zich in elke categorie (hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en wijnen) tot een selectie die telkens op één hand te tellen is. En dat is een bewuste keuze: less is wel degelijk more. Leuk om weten: het koppel leerde elkaar kennen bij het Hof van Cleve, na samen nog heel wat culinaire ervaring op te doen in toprestaurants in onder meer The Fat Duck in Australië, openden ze hun eigen zaak op de dag dat ze exact drie jaar samen waren. Liefde gaat wel degelijk door de maag bij Rosch.

Looks? De look and feel van Rosch ademt rust en sereniteit uit door het gebruik van donkere, aardse tinten, strakke vormen en houten banken. De open keuken achterin de lange, smalle ruimte is voor iedereen zichtbaar. De inrichting van het moderne eethuis is gestoeld op oosterse filosofie en werd gecreëerd om in alle rust te tafelen. In de zomer verhuist die setting ook naar de grote tuin achterin.

What else? Glenn staat als chef (alleen) in de keuken en Nicole neemt alle patisserie en de zaal (alleen) voor haar rekening. Met z’n tweeën runnen ze de zaak van a tot z.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 12 u. tot 13 u. 30 en ’s avonds van 19 u. tot 21 u. Zaterdag enkel ’s avonds geopend. Zondag en maandag gesloten.

Dorpstraat 34
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

+32 11 18 27 93 info@rosch.be website

Rosch Rosch Rosch Rosch Rosch Rosch Rosch