Revista - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Revista

Antwerpen

What? Een verfrissende shake of kop koffie drink je in Argentinië niet zonder een stevige dosis letters (magazines, kranten) erbij. Revista brengt je een brokje Argentijnse cultuur mét het nodige lettermateriaal en een lekker broodje. Straatkraampjes waar stedelingen een verfissende shake drinken terwijl ze een krant of magazine lezen worden in Argentinië kiosko’s genoemd. Een uniek concept dat Antwerpenaar Michiel Thys tijdens zijn doortocht in dat land enorm aansprak. De koffiecultuur was er ook onlosmakelijk verbonden met geschreven media. Inspiratie genoeg om met twee vrienden in Antwerpen Revista – Spaans voor magazine – uit de grond te stampen. Je kunt hier niet alleen genieten van een perfect gezette espresso, ook voor een heerlijk ontbijt of lunch kun je hier terecht, of voor een uitgebreid aperitief.

Looks? Egaal witte muren met veel warme houtaccenten, afgewisseld met retro plafondventilators en héél véél tijdschriften in de spotlight.

What else? Naast tijdschriften van over de hele wereld, kan je bij Revista ook terecht om een boek te lezen of om je muziekcollectie uit te breiden met USA Import cd’s.

Info? Maandan tot en met vrijdag open van 8 u. – 20 u.
Zaterdag en zondag open van 10 u. – 20 u.

Karel Rogierstraat 47
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

Revista - newplacestobe Revista Revista Revista