Reballion - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Reballion

Hasselt

What? Hasselt is sinds kort een tikkeltje rebelser geworden; join the Reballion, klinkt het namelijk voortaan in de Limburgse hoofdstad. Bij Reballion proef je versbereide gehaktballen met of zonder saus, telkens geïnspireerd op een andere cultuur. Zo proef je onder meer Marrakech (lamsgehakt, harissa, kaneel), Bangkok (kipgehakt, curry, kokos) of Hasselt (varkens/rundsgehakt, rode ui, appel). Ook voor de niet-carnivoren is er wat wils. Het helemaal gezond houden doe je met side dishes als couscous, quinoa of een verse huisgemaakte salade. Afsluiten kan dan weer met chocolate salty balls of balletjes vol energie (protein ball, granola ball…). De ballen zijn bovendien gluten- en lactosevrij.

Looks? Het interieur van Reballion is best wat stoerder dan de gemiddelde zaak in Hasselt. Strak zwart en wit voeren de boventoon, blank hout en hippe peertjes brengen dan weer een vleugje Scandinavië binnen. Maar ook de knipoog naar het reizen is niet veraf: Zuiderse tegeltjes aan de besteltoog, de wereldkaart aan de muur en het kleurrijke terras vooraan fleuren het geheel op.

What else? Kies voor variatie en proef de ‘wereldreis’: 5 ballen naar keuze aangevuld door een side voor € 12. Ook take-away is mogelijk.

Info? Geopend van maandag t.e.m. zaterdag van 11 u. 30 tot 21 u. Gesloten op zondag.

 

Maastrichterstraat 32
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

011 18 41 73 info@reballion.com website

Reballion Reballion Reballion Reballion