Raw Salad Company - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Raw Salad Company

Antwerpen

What? Bij Raw Salad Company is het motto duidelijk: “health is wealth”. Wie gezond leeft, staat rijker in het leven. En daar wil RAW bij helpen. De zaak opende begin april de deuren voor iedereen die houdt van een snelle, gezonde hap. Je kan er terecht voor een ontbijt, lunch, hap of snack en alle producten zijn steeds vers bereid, super voedzaam en hapklaar. Je kan zowel je eigen salade als eigen yoghurt samenstellen. De focus ligt – zoals de naam al doet vermoeden – op rawfood: voedsel dat tot maximum 40°C verhit wordt. Ook niet-raw’ers, paleo-, vegan- of alles-eters zijn welkom!

Looks? Deze saladebar bevindt zich in het centrum van ’t Stad dus een hip en strak interieur kon niet ontbreken. OSB-platen maken het geheel warm en gezellig.

What else? De salades worden on the spot gechopped. Wie wil kan de salade meenemen en al wandelend opeten met enkel een vork in de hand. Geen onhandig geklungel aan tafel met mes en vork en veel te grote saladebladeren. Het duo achter Raw Salad Company is jong (23 jaar) en gepassioneerd: Femke Van Neck (sommelier) en Simon Savaete (handelsingenieur) besloten hun vaste job op te zeggen om zich volledig te storten in dit nieuwe avontuur. Ze geloven er rotsvast in dat gezond leven niet saai hoeft te zijn.

Info? Raw Salad Company is open van maandag tot zaterdag van 9u30 tot 18u30.

 

Foto’s: Annelies Vanhove

Raw Salad Company Raw Salad Company Raw Salad Company Raw Salad Company Raw Salad Company Raw Salad Company Raw Salad Company