RAAM - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

RAAM

Lokeren

What? RAAM is kort gezegd een all day long foodbar met groenten in de hoofdrol. Op elk moment van de dag kan je er terecht voor verse, seizoensgebonden en originele gerechten. Intense smaken en kleuren staan centraal. Chef Tom (die het bekende Gentse Cafe Parti op de kaart zette) roert in de wereldse kookpotten en reisfanaat Vic is gastheer van dienst. Didier Engels (jawel, van Engels Ramen, het Lokerse bedrijf in wiens voortuin RAAM zich gevestigd heeft) kijkt op de achtergrond toe. Geen tijd om uitgebreid te tafelen? Kies voor de take-away formule.

Looks? New York meets Kopenhagen in het interieur van RAAM. Dat merk je onder meer aan de inrichting, waar de zin voor esthetiek doorheen schijnt. Het ouderlijk huis Gaston Engels werd omgetoverd tot een helder pand met een inspirerend interieur. Glas steelt de show. Kenmerkend voor het interieur is niet alleen de lichtinval, maar ook de evenwichtige mix van Scandinavische, Italiaanse en New Yorkse invloeden. Het geheel oogt rustgevend dankzij de groene toets: het restaurant ligt in een bosrijke omgeving. 

What else? RAAM valt ook in de smaak bij mensen met voedingsallergieën en -intoleranties.

Info? Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 10 u. tot 18 u. Woensdag en vrijdag van 10 u. tot 22 u. Tijdens het weekend en op zon- en feestdagen kun je reserveren vanaf 25 personen.

Foto’s: Annick Vernimmen

Gentse Steenweg 136
9160 Lokeren

» Bekijk op kaart

09 349 45 54 info@raamfood.be website

RAAM RAAM RAAM RAAM RAAM