Pura Vida - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Pura Vida

Knokke

What? Letterlijk vertaald: het pure leven. Meteen de perfecte omschrijving van deze beach bar. Eigenaars Sophie en Frederik willen met hun strand een stukje paradijs naar Knokke-Heist brengen. Met een gedeelde liefde voor de kust en de horeca, besloten ze het voormalige Sonia Beach – 47 jaar lang uitgebaat door Sophies grootmoeder, Sonia – in 2016 om te dopen tot een plaats waar cocktails, genieten en het goede leven centraal staan.

Looks? Zoals het een professionele beach bar betaamt, heeft Pura Vida een clean look dankzij de combinatie van hout en wit. Kleurrijke kussens, plantjes en Copacabana-stoelen zorgen voor een speelse touch. Uiteraard kan je ook wegzakken in een comfortabele strandstoel achter de privacy van een zeil. De echte liefhebbers kunnen zelfs een Pura Vida cabine huren all summer long.

What else? De cocktailkaart werd samengesteld met de hulp van Hannah Van Ongevalle, medezaakvoerder van het befaamde The Pharmacy. Daar deed Frederik trouwens een jaartje ervaring op, voor wie nog een extra reden zocht om Pura Vida’s cocktails te gaan uittesten.

Info? Jaarlijks open van 1 april tot en met 30 september: dagelijks van 9u tot 20u, afhankelijk van het weer. In geval van regen: gesloten.

Strand ter hoogte van het Rubensplein
8300 Knokke

0499 64 99 37 info@puravidaknokke.be website Facebook

Pura Vida Pura Vida Pura Vida Pura Vida