Pulpo - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Pulpo

Sint-Denijs-Westrem

What? De ideale plek voor een zuiderse lunch of diner. Hier proef je de authentieke mediterraanse keuken met eenvoudige, maar versbereide gerechten. Bruschetta, oesters, burrata, croqueta, paella en jamón iberico: genoeg keuze om bij te watertanden. Een bijpassend mediterraans glas wijn maakt het zomerse gevoel compleet.

Looks? De azuurblauwe bar, de vintage houten vloer en de bank met sierkussen zorgen voor een vrolijke look. Kijk vooral je ogen uit, want overal zie je details met verwijzingen naar mediterraanse sferen. De gouden hagedissen op de muur, de sierlijke flamingo prijkend op de schoorsteenmantel en de kleurrijke vazen inclusief zuiders patroon. Bestel ook zeker de oesters. Die worden hier geserveerd in een octopusschaal.

What else? De bezielers achter Pulpo zijn geen vreemden in de culinaire wereld. Chef Maxence Sys en gastheer Laurent Willems openden eerder hun succesvolle restaurant L’Autre Vie, waar de Zuid-Franse keuken met een Aziatische twist centraal staat.

Info? Geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 12u en 14u en tussen 19u en 22u, op zaterdag tussen 19u en 22u. Gesloten op zondag, maandag en zaterdagmiddag.

Kortrijksesteenweg 1177
9051 Sint-Denijs-Westrem

» Bekijk op kaart

0470 27 09 67 website

Pulpo Pulpo Pulpo Pulpo Pulpo Pulpo Pulpo