Pulled

Antwerpen

What?  In Pulled ga je proeven van urban food met Latijns-Amerikaanse roots. Wat je daar onder moet verstaan? Denk aan smeuïge taco’s met kip of vis, pulled pork, frisse sides en originele dessertjes om af te sluiten (zo staat ‘baba au rhum’ van Toon De Klerck op de kaart). Alle gerechtjes worden met de beste ingrediënten gemaakt. Slow food (het vlees wordt traag gegaard), maar dan zonder het lange wachten.

Looks? Van jazz bar tot apotheek: Pulled huist in een pand met een verleden. Na een grondige renovatie zit het geheel in een fine dining jasje. Strak wit, zwart staal en (roest)bruin zetten de toon, graffiti-artiest Eli Babba Frenken leefde zich uit op de muren. Tijdens zonnige dagen kan je terecht op het terras. Pulled bevindt zich op de levendige Suikerrui met Cinema Cartoons om de hoek en de binnenstad op vijf minuten wandelen, kortom: de ideale locatie voor een avondje uit.

What else? De appel valt niet ver van de boom, want eigenaar Alexander is de zoon van Victor Werner, een horecapionier en een van de bezielers van Pasta Hippo Vino.

Info? Geopend van donderdag t.e.m. dinsdag van 16 u. tot 23 u. Woensdag gesloten.

Suikerrui 8
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32 (0)3 430 8004 hello@pulled.be website

Pulled Pulled Pulled Pulled Pulled Pulled Pulled Pulled Pulled Pulled Pulled