Publiek - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Publiek

Gent

What? Zonder avontuurlijk te moeten zijn aangelegd, geniet je bij Publiek van originele gerechten met de nadruk op smaak. Chef Olly Ceulenaere werkt graag met zowel alledaagse als vergeten ingrediënten die hij in originele combo’s presenteert.

Who? Olly Ceulenaere kookte in verschillende sterrenzaken voor hij dat andere geweldige restaurant, Volta, mee op de kaart zette. Publiek is zijn eerste eigen zaak, waarbij zijn vriendin Kelly Dehollander in de zaal staat.

To do? Laat je verrassen door het menu, voor € 55 euro kies je zo voor een rollercoaster aan geweldige smaken. ’s middags kun je terecht voor de lunch aan € 25.

Looks? In het midden van de zaak staat een grote toog, waar het bier op de tap aangepast wordt aan de ingrediënten. Verder is het interieur sober, met gekaleide muren, oude schoolstoelen en tafeltjes met een warmhouten blad.

Info? Reserveren is aan te raden, maar Publiek houdt elke dag een aantal plaatsen vrij, handig voor late beslissers. Lunch: dinsdag tem vrijdag van 12-14u. Diner: dinsdag tem zaterdag van 19-21u. Zondag en maandag gesloten.

Ham 39
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 330 04 86 info@publiekgent.be website Facebook

Publiek Publiek Publiek Publiek Publiek Publiek Publiek Publiek Publiek