Poule et Poulette - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Poule et Poulette

Antwerpen

What? Een restaurant én winkel met één centraal ingrediënt: de kip. Poule et Poulette serveert op houtvuur gebraden kip met lekkere bijgerechten, klaargemaakt op artisanale en duurzame manier. De traditionele ambacht staat in deze zaak centraal en neemt je mee naar lang vervlogen tijden. Toch werd alles in een hip jasje gestoken, denk aan zelfgemaakte kippenwings, kipnuggets en kipkroketjes. Verse vol-au-vent kan ook niet ontbreken op de menukaart.

Looks? Het interieur bij Poule et Poulette is zeker een vermelding waard. De indrukwekkende houten constructies met opgestapelde zitplaatsen staan mooi in lijn met de traditionele houtoven. Bij Poule & Poulette staan verantwoorde boskap en duurzaam bosbeheer hoog in het vaandel.

What else? De kippenspeciaalzaak won in 2014 de Bronzen Palm voor beste restaurantconcept van België. De gerechten kunnen bovendien ook besteld en afgehaald worden in grote ovenschotels voor een feest. Zelf thuis aan de slag gaan kan ook: dan haal je gewoon alle verse ingrediënten in één van de Poule et Poulette-shops.

Info?  Open van maandag tot en met vrijdag van 17 u. tot 23 u. Op zaterdag en zondag van 12 u. tot 23 u.

Sint Jansvliet 21
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

032838322 pp21@poulepoulette.com website

Poule et Poulette Poule et Poulette Poule et Poulette Poule et Poulette Poule et Poulette Poule et Poulette Poule et Poulette Poule et Poulette Poule et Poulette