Potatolicious - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Potatolicious

Gent

What? Snel, gezond, betaalbaar én lekker: dat zijn de unieke gepofte aardappelen van Potatolicious. Het kleine eethuis werd al snel een trekpleister in Gent, en dat hoeft niet te verbazen … Vlamingen kunnen het namelijk niet ontkennen: ‘de patat’ blijft een vaste waarde in ons eetgedrag. Potatolicious speelde hier handig op in door een ruime variatie in het aardappel-aanbod te brengen. Zo proef je er The Greek Goddess (aubergines, winterpostelein, pestomayo), It’s a Little Fishy (gerookte zalm, mais, geplet ei) of Bollywood (Indische curry met kip, ananas en kokos). Ook de rest van de menukaart prikkelt de honger én de verbeelding. Tussen lunch en diner kan je hier gewoon terecht voor een koffie of thee!

Looks? Klein maar gezellig: dat vat het zo’n beetje samen. De houten tafels en stoelen geven je even de rust die je nodig hebt om de honger te stillen met een snelle hap. De hoge plafonds en ramen maken de kleine oppervlakte meteen veel ruimer én lichter. Aan de toog ontmoet je de vriendelijke uitbaters Wouter en Daniel. Het pand ligt trouwens vlakbij de Coupure: ideaal om je aardappel mee te nemen en aan het water te verorberen.

What else? Keuzestress? Stel je ‘jacket potato’ volledig zelf samen met je favoriete toppings en groenten. Op het einde van de maand kies je voor de ‘Platzak’! Daarnaast kan je ook een Potatolicious-buffet voor thuis bestellen (tot 20 personen) en er is een catering-van: ideaal voor een feestje!

Info? Van maandag tot vrijdag open van 11u30 tot 21 u. Tijdens de weekends op aanvraag (groepen).

 

Verlorenkost 5
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0486 27 02 83 info@potatolicious.be website

Potatolicious Potatolicious Potatolicious Potatolicious