PLEK - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

PLEK

Leuven

What? De Mechelsestraat, gelegen in het hart van Leuven, kende de laatste jaren een ware revival. Naast Animaux Spéciaux kan je nu ook bij PLEK terecht voor de leukste binnenhuisdecoratie. PLEK groeide uit van pop-up shop tot volwaardige interieurwinkel. Oprichters Laura Wielockx en Barbra Daemen bieden er betaalbare woonaccessoires aan die je elders al hebt gezocht, maar niet hebt gevonden. In het aanbod? Onder meer textiel, keramiek, verlichting, juwelen, meubels en kinderspullen – stuk voor stuk ecologisch of fair trade gemaakt.

Looks? Zoals het concept al doet vermoeden, is PLEK een plaats met een smaakvolle inrichting. Laura en Barbra kozen ervoor het geheel fris te houden: wit en pastelkleurtjes voeren dan ook de boventoon. Die lijn trekken ze ook door in hun aanbod van woonaccessoires. Aan de muren vind je naast wandrekken met accessoires ook hangplantjes die het geheel een natuurlijke touch geven. De bar en creatieve hoek maken het conceptstore-plaatje compleet.

What else? PLEK gaat verder dan het aanbieden van meubilair of interieuraccessoires. Zo kan je er ook terecht voor een kopje koffie en homemade taart. Daarnaast kan je er ook terecht in het doe-het-zelf-atelier waar de doe-het-zelver aan de slag kan. Houd hun Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige workshops!

Info? Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 u. 30 tot 18 u. Zondag en maandag gesloten.

Mechelsestraat 123
3000 Leuven

» Bekijk op kaart

016 89 41 19 info@plekshop.be website Facebook

PLEK PLEK PLEK PLEK PLEK