Plein Publiek - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Plein Publiek

Antwerpen

What? Zij die vreesden dat de glorieuze Plein Publiek-tijd achter de rug was, have no fear: Circulair Zuid is here. Onder die naam ontpopt de Antwerpse wijk ‘Nieuw Zuid’ zich, in samenwerking met Stad Antwerpen, tot het duurzame walhalla. En aangezien de nieuwe locatie van Plein Publiek zich pal in dit hernieuwbaar experiment bevindt, doen ze lekker mee! Zo worden er planten gekweekt met pesticide-vermijdende technologie, draait er een gloednieuw restaurant – uitgebaten door de Strafste Grillmasters van Vlaanderen – volledig op zero-waste, en shop je er recycled jeans en zonnebrillen. Het nieuwe Plein Publiek is dus milieubewust, innovatief, circulair.

Looks? De bekende serre van tussen de Fierensblokken verhuist mee, maar wordt nu omringd door het grootste 360° projectiescherm in België. Op witte zeecontainers wordt de bezoeker namelijk ondergedompeld in een panoramisch visueel landschap. Deze dienen op de tweede verdieping dan weer als uitvalsbasis voor een trendy bar met uitzicht op de Schelde.

What else? Uiteraard kan je er ook terug terecht voor een avondje uit, live optredens, workshops en andere leuke events.

Info? Woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 17u, de keuken vanaf 18u. Zondag is er ook brunch vanaf 10u. Reserveren kan via reserveren@pleinpubliek.be 

Beelden: Nikita Duchie Photography

D'Herbouvillekaai 19
2020 Antwerpen

» Bekijk op kaart

info@pleinpubliek.be website

Plein Publiek Plein Publiek