Javascript is required to run this app.

Tigermilk

Restaurant in
NewPlacesToBe_Tigermilk_Brussel_01
NewPlacesToBe_Tigermilk_Brussel_08
NewPlacesToBe_Tigermilk_Brussel_07
NewPlacesToBe_Tigermilk_Brussel_06
NewPlacesToBe_Tigermilk_Brussel_05
NewPlacesToBe_Tigermilk_Brussel_04
NewPlacesToBe_Tigermilk_Brussel_03
NewPlacesToBe_Tigermilk_Brussel_02

What? Tigermilk verwijst naar “leche de tigre”, een naam die gegeven is aan de emblematische Peruviaanse marinade op basis van limoensap, kruiden, rode ui, zout en verse vis. Deze marinade geeft de ceviche zijn unieke, verrassende smaak. Naast ceviche vind je ook quesadilla, guacamole, taco’s en nacho’s op de menukaart voor zuiderse en pittige smaken. Bereid je voor op een culinaire ontdekkingstocht langs de kust van de Stille Oceaan met geanimeerde avonden met ritmische muziek, afro-elektro, house of disco, een ontspannen sfeer en heel veel cocktails.

Looks? Naast de Latijns-Amerikaanse diversiteit op de menukaart, vind je de warmte van het continent ook in het decor. Met behulp van Christie Ward, de beroemde binnenhuisdecoratrice van onder andere het Soho House Hotel in New York, wordt het restaurant voorzien van een weelderig interieur met mooie materialen in massief hout en elegant marmer. De warme, exotische sfeer komt ook terug in het behangpapier, de groene planten en de Engelse club-geest met actuele Latijns-Amerikaanse toetsen.

What else? De kleurrijke kaart wordt ook doorgetrokken tot de drankkaart. Een mixoloog serveert verfijnde cocktails zoals een typische Mezcal Margarita of een Pisco Sour Clásico, een Tigermilk Spritz of een Punch Del Mar. Wedden dat je je even in Latijns-Amerika waant?

Bezoeken?
Baljuwstraat 46
1050 Elsene
Places in de buurt van
Tigermilk
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe