Javascript is required to run this app.

Shelter7

Hotel in Gent
IMG_0504
IMG_0785
IMG_0780
1MOS_0346klein
IMG_0737
1MOS_0378
1MOS_0404

What? Shelter7 is je persoonlijke city apartment in het historische hart van Gent. Je slaapt in een compleet ingericht appartement. Het is een huiselijke uitvalsbasis voor het ontdekken van de stad. Stephanie en Laurent, een koppel met een grote voorliefde voor functionaliteit en esthetiek, beantwoorden elke vraag van de gasten én delen graag eens een goede fles vintagewijn.

Looks? Het unieke appartement is van de hand van Belgisch designer Raymond Jacquemyns. De mix van vintage- en designmeubelen werd zorgvuldig geselecteerd door de eigenaars en verandert het hele jaar door. De gevel van het appartement oogt uitzonderlijk strak en sober, maar binnenin zorgt de huiselijke touch voor de gezelligheid. Enkele authentieke onderdelen zoals de wenteltrap bleven bewaard.

What else? Het boetiekappartement telt drie verdiepingen en er is bovendien een intiem zonneterras. Het is een rustpunt boven een creatieve stad in beweging. Like what you see? Wie helemaal verknocht geraakt aan een meubelstuk, heeft een grote kans om het stuk over te kopen en zelf een plekje te geven in huis.

Info? Vanaf 140€ per nacht.

Bezoeken?
Bennesteeg 7
9000 Gent
Places in de buurt van
Shelter7
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe