Javascript is required to run this app.

Pura Vida

Bar in Kust
RS67569_PuraVida4
RS67598_PuraVida33-1
RS67593_PuraVida28
RS67587_PuraVida22
RS67572_PuraVida7

What? Letterlijk vertaald: het pure leven. Meteen de perfecte omschrijving van deze beach bar. Eigenaars Sophie en Frederik willen met hun strand een stukje paradijs naar Knokke-Heist brengen. Met een gedeelde liefde voor de kust en de horeca, besloten ze het voormalige Sonia Beach – 47 jaar lang uitgebaat door Sophies grootmoeder, Sonia – in 2016 om te dopen tot een plaats waar cocktails, genieten en het goede leven centraal staan.

Looks? Zoals het een professionele beach bar betaamt, heeft Pura Vida een clean look dankzij de combinatie van hout en wit. Kleurrijke kussens, plantjes en Copacabana-stoelen zorgen voor een speelse touch. Uiteraard kan je ook wegzakken in een comfortabele strandstoel achter de privacy van een zeil. De echte liefhebbers kunnen zelfs een Pura Vida cabine huren all summer long.

What else? De cocktailkaart werd samengesteld met de hulp van Hannah Van Ongevalle, medezaakvoerder van het befaamde The Pharmacy. Daar deed Frederik trouwens een jaartje ervaring op, voor wie nog een extra reden zocht om Pura Vida’s cocktails te gaan uittesten.

Bezoeken?
Strand ter hoogte van het Rubensplein
8300 Knokke
Places in de buurt van
Pura Vida
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe