Javascript is required to run this app.

Oode

Bar in Kust
Oode-Oostende_2441
Oode-Oostende_2442
Oode-Oostende_2549
Oode-Oostende_2551
Oode-Oostende_2553
Oode-Oostende_2779

What?  Een ode aan Oostende, aan koffie en aan lekkere lokale producten! De koffiebar Oode ligt in het hartje van de badstad, en je geniet er van verschillende soorten koffie, biosappen, thee en ander lekkers. Honger? Dan staat het ontbijt of de lunch klaar, met verse, lokale en ecologisch verantwoorde producten. Bij Oode kan je ook terecht voor een snelle take-away. Je favoriete koffie of thee uit een biologisch afbreekbare beker, een vers ontbijtje ’to go’… Smakelijk!

Looks? Je drinkt je koffie op de barkrukjes aan de raamkant of aan kleine tafeltjes. De toog bestaat uit fijne, lichthouten planken, en in het hele interieur wordt leuk gespeeld met licht en donker, met zwart en wit. De muur ernaast doet dienst als suggestiebord. Strak en gezellig, dus.

What else? Deze koffiebar serveert niet alleen biologische sappen en versnaperingen met lokale producten, je kan er ook vanop aan dat je hier verpakkingvrij consumeert. Van de huisgemaakte ijsthee tot het koekje bij de koffie: er komt geen verpakking bij te pas.

Bezoeken?
Aartshertoginnestraat 45
8400 Oostende
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe