Javascript is required to run this app.

Ellis Gourmet Burger Leuven

Restaurant in Leuven
Karmen_Ayvazyan_ELLIS_leuven_1
Karmen_Ayvazyan_ELLIS_leuven_2
EllisGourmetBurger
Karmen_Ayvazyan_ELLIS_leuven_3

What? Ellis Gourmet Burger heeft al een indrukwekkend parcours afgelegd in ons land. Ooit begon het als een idee op café, maar ondertussen heeft de hamburgerzaak al meermaals haar succes bewezen. Begin april openden ze hun achtste vestiging in de oudste en grootste studentenstad: Leuven. De gourmetburgers zijn nog steeds authentiek, gevarieerd en smakelijk.

What else? Ellis verwijst naar Ellis eiland, gelegen voor de skyline van Manhattan, waar in de 19de eeuw heel wat gelukzoekers uit Europa aanmeerden. Ook de idee van de hamburger ging daar aan wal. Hamburgers worden daarom nog steeds met migratie geassocieerd en laat Leuven nu net dé stad bij uitstek zijn voor heel wat (inter)nationale studentikoze “migratiestromingen”.  Ellis Gourmet Burger moest daarom vroeg of laat ook hier landen.

Looks? Het strakke, donkerhouten interieur kreeg een speelse toets mee door de tekeningen en tekst op de muren. De menukaart kan je ook aflezen op de borden aan de muur. Een burgertent die klasse uitstraalt, dat is altijd mooi meegenomen!

Info? Zondag, maandag, dinsdag en woensdag open van 11u30 tot 22 u. Donderdag, vrijdag en zaterdag open van 11u30 tot 24 u.

Bezoeken?
Naamsestraat 5
3000 Leuven
Places in de buurt van
Ellis Gourmet Burger Leuven
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe