Javascript is required to run this app.

Bavet Gent

Restaurant in Gent
bavet6
bavet5
bavet4
bavet3
bavet2

What? Na burgers, hotdogs en gehaktballen keren we terug naar pasta. Bavet profileert zich als de eerste ‘fast casual spaghetti chain’ – kortom: hier kom je (snel) je spaghetti eten in een gemoedelijke sfeer. Studentikoos? Misschien. Maar de kwaliteit van de versbereide sauzen en pasta’s doen ook minder jonge liefhebbers terugkeren. Inspelend op de snel bewegende maatschappij, ligt er eveneens een focus op take-out, want geef toe: spaghetti a la casa, het blijft een klassieker waar we trouw aan blijven.

Looks? In Bavet voert de industrial look de boventoon: beton, metaal en robuust hout. Aan de muur zien we Eadweard Muybridge geschilderd, pionier van de cinematographie en een duidelijke link naar het niet veel verder gelegen Kinepolis. De geruite tegelvloer is dan weer een knipoog naar het walhallah van pasta: la bella Italia.

What else? Bavet is niet verantwoordelijk voor vlekken op je kledij, maar voor de zekerheid krijg je vóór het verorberen van je maaltijd een échte bavet rond de hals gesnoerd. Op veilig spelen, heet dat dan. Deze zaak is de allereerste van de Bavet-chain, binnenkort opent een tweede in Gent en ook voor andere grootsteden worden toekomstplannen gesmeed.

Info? Open van maandag tot vrijdag van 11 u. tot 14 u. en van 17 u. tot 22 u.

Bezoeken?
Muinkkaai 120
9000 Gent
Places in de buurt van
Bavet Gent
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe