PIT

Sint-Niklaas

What? In hartje Waasland, in Sint-Niklaas, vind je PIT: een culinaire pop-up waar je nog t.e.m. 8 december uitgebreid kan gaan lunchen. PIT is het duo achter catering De Pommerie, ze installeren zich tijdelijk in creatief pand de FABRIECK. Gezellig tafelen en food sharing staan er centraal. Eigenlijk een eenvoudig concept: niet langer achter je eigen bord verdoken zitten, maar samen aan een met eten overvloeide tafel. Er is telkens keuze tussen een heleboel verschillende gerechten en het menu verandert wekelijks, zowel in veggie-, vis- als vleesvorm.

Looks? Locatie van dienst is de art deco-parel FABRIECK, een voormalige textielfabriek. De loods mocht haar industriële karakter behouden, maar kreeg wel een gezellige look and feel. Warme verlichting, lange houten tafels, strakke donkere stoelen, leuke graphics aan de bakstenen muren, … Het geheel doet nog weinig aan een fabriek denken, des te meer aan een hippe plek waar gelijkgezinden een gezellige tijd beleven.

What else? Op de menukaart vind je grote aandacht voor seizoensgebonden ingrediënten, voor klassiekers maar ook voor de minder bekende varianten.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag tussen 12 u. tot 17 u. Nog t.e.m. 8 december. Reserveren aangeraden.

Kalkstraat 62
9100 Sint-Niklaas

» Bekijk op kaart

0475/31.27.86 info@pommerie.be

PIT PIT PIT PIT PIT PIT PIT PIT